Igor Tudor: ''Sneijder'i satın''

Igor Tudor: ''Sneijder'i satın''
Güncelleme:

Tudor yönetime raporunu verdi, Galatasaray'da gelecek yıl 'Çilek' devri bitiyor.

Hırvat teknik adam, takımdaki çift başlılığın bitmesi adına Sneijder ve Sabri'nin gönderilmesi için rapor verdi. Hollandalı yıldız için müşteri aranıyor. Sabri ise sezon sonunda serbest bırakılacak.

G.SARAY'DA Teknik Direktör Igor Tudor'un, Adanaspor maçında Sneijren'i yedek bırakmasının nedeni anlaşıldı. Hollandalı teknik adam takım içindeki huzursuzlukları gidermek için radikal önlemler almakta kararlı olduğunu yönetime iletti. Bu konuda ilk adımı Sneijder'le atan Tudor, Hollandalı yıldızın satılmasını istedi. Bunu fark eden Sneijder ile Tudor arasında yaşanan soğuk savaş, Adanaspor maçının sonunda iyice su yüzüne çıktı. Isınması istendiği sırada tuvalet molası veren Sneijder, maç bitimi yapılan ter idmanına da, "Ağrım var, çalışamam" diyerek katılmadı.

ASYA PAZARINDAN TALEP TOPLANIYOR

G.Saray yönetimi şimdi Hollandalı oyuncuyu zarar etmeden göndermenin yollarını arıyor. Sarı-Kırmızılı ekiple 2018'e kadar mukavelesi bulunan Wes için en iyi Pazar olarak Çin ve Uzakdoğu ülkeleri görülüyor. G.Saray yönetimi ve teknik ekibi gelecek sezon bu oyuncuyla devam etmeyerek, takımdaki iki başlılığı da bitirmek istiyor. Bu konuda Selçuk İnan'la arası iyi olmayan Sabri'nin de gönderilmesi kesin. Yönetim, tecrübeli oyuncuyla sezon sonunda mukavele yenilemeyecek. Bu şekilde takımda Selçuk İnan ve yeni kaptan Muslera çevresinde bir bütünlük sağlanacak.

Akşam