İstanbul hayranı Denayer

İstanbul hayranı Denayer

Galatasaray’ın Manchester City’den kiraladığı Jason Denayer, Belçika’da yayın yapan Voetbalmagazine’e konuştu.

21 yaşındaki futbolcu, İstanbul’da mutlu olduğunu belirterek, daha önce yaşadığı Manchester ve Glasgow şehirleriyle karşılaştırdı.

İstanbul’dan övgüyle bahseden Denayer, “Burası Manchester ve Glasgow’a nazaran daha hareketli, daha yoğun... Her yerde trafik lambaları var. Trafik haricinde her şey çok güzel. İnsanlar İngiltere’dekine göre daha dost canlısı. Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarları bile benimle fotoğraf çektiriyor. Beni ben olduğum, Jason olduğum için seviyorlar” dedi.

Galatasaray’a gitmesini Belçika Teknik Direktörü Marc Wilmots’un önerdiğini belirten genç yıldız, “Galatasaray’ı tercih edişimde Wilmots etkiliydi. EURO 2016’da olmak için daha fazla oynayacağım bir kulübe gitmemi istedi” diye konuştu.

‘Şampiyonluk istiyor’

Jason Denayer’in menajerliğini yapan Jesse De Preter, oyuncunun şampiyonluklar istediği için Galatasaray’ı seçtiğini söyledi. De Preter, “Galatasaray doğrudan bizimle temasa geçti. Denayer de şampiyonluğa oynayan bir takım istedi. Üzerinde bu baskıyı istiyordu. Galatasaray da bu nedenle doğru seçim” ifadelerini kullandı.