İşte Denizli'nin işaret ettiği o 3 oyuncu

İşte Denizli'nin işaret ettiği o 3 oyuncu

G.Saray Teknik Direktörü belirli bir yaş sınırı altında oyuncular aradıklarını söyledi.

Denizli, 'Alacağımız oyuncu genç 20-22 yaşlarında olacak" dedi. Tecrübeli teknik adamın işaret ettiği oyuncular ortaya çıktı.

Mustafa Denizli Antalya kampında transferler hakkında önemli ipuçları verdi. Galatasaray Teknik Direktörü 3 transferin gerçekleşmediğini söylerken, "Bir transfer girişimimiz Fransa'dandı ama olmadı. Danimarka'dan bir futbolcu istedik o da olmadı. Kalbim çok şey istiyor. 18 yaşında bir arkadaşımız daha var, onunla da ilgileniyoruz. Yaşına rağmen heyecanlandıracak bir oyuncu" dedi. Gelecek oyuncuların belirli bir yaş sınırının altında olması gerektiğini söyleyen Denizli, "Donk'u bu yaş grubunun dışında değerlendiriyorum ama diğer arkadaşların tamamı 25'in altında olacak. Şu anda 25 yaşın altında 3 oyuncu için girişimlerimiz var"diye konuştu.
 
AYRILANLAR OLACAK
 
Önlerinde 15 günlük bir sürecin olduğuna dikkat çeken Teknik Direktör Mustafa Denizli, "Muhtemelen yarından (bugünden) sonra bir tanesi gerçekleşir. Önümüzdeki hafta bir tanesi daha gerçekleşir" ifadesini kullandı. Tecrübeli hoca aralarından ayrılan oyuncular olacağını ifade ederek, "Önümüzdeki kupa maçından sonra bu kadroda yer alması zorlaşacak olan arkadaşlarımız için bazı kararlarımız olacak" dedi. Denizli gelecek hafta camianın içinden gelen yeni yardımcısının açıklanacağını da söyledi.
 
TWİTTER HESABINDAN GÜLÜMSETEN HATA!
 
G.Saray Kulübü'nün İngilizce yayın yapan Twitter hesabında herkesi gülümseten bir hata yapıldı! Mustafa Denizli'nin ismi yanlışlıkla 'Mustafa Podolski' diye yazıldı. Denizli, Umut Bulut ile ilgili de, "Futbolda forvet oynayan herkesin kaçırdığı pozisyonları Umut da yaşadı. Taraftarı anlayışlı olmaya davet ediyorum" dedi.
 
DENİZLİ'NİN İŞARET ETTİĞİ 3 GENÇ
 
1-EMRE MOR
2-CORNELİUS
3-MİLİK

 
Mustafa Denizli'nin, "Aldığımız oyuncu 20-22 yaşlarında olmalı" sözünden sonra Takvim yaptığı araştırmada Denizli'nin istediği 3 oyuncunun isimlerini belirledi. Bunlar Danimarka'nın Nordsjaelland takımında oynayan 18 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Emre Mor, Ajax'ın 21 yaşındaki Polonyalı golcüsü Milik ve Kopenhaglı 22 yaşındaki Cornelius olduğu ortaya çıktı. Yönetimin Denizli'nin istediği oyuncular için girişimlerini sürdürdüğü belirlendi.

Takvim