İtalya'da dibe vurmuştu, Kartal'da huzur buldu !

İtalya'da dibe vurmuştu, Kartal'da huzur buldu !

Beşiktaş'ın Alman golcüsü Mario Gomez, en huzurlu günlerini geçirdiğini söyledi.

Süper Lig’de son 8 haftaya girilirken şampiyonluğa koşan Beşiktaş’ın gol makinesi Mario Gomez önceki akşam İngiltere’ye karşı attığı klas golü ve form durumunu Alman ZDF kanalına değerlendirdi.
Kariyerinin en huzurlu ve mutlu günlerini geçirdiğini kaydeden 30 yaşındaki Gomez, “Kariyerimin bu evresinde benim için önemli olan mutluluk. Elbette gol atmak da önemli ama şu anda benim için önemli olan gol değil, mutluluk. Mutlu olmak istiyorum. Beşiktaş’ta çok huzurlu ve mutluyum. Futboldan yeniden keyif alıyorum” diye konuştu.

Fiorentina’da geçirdiği sıkıntılı günlerin ardından Beşiktaş’ta eski görüntüsüne kavuştuğuna vurgu yapan tecrübeli golcü, “Fiziksel olarak eski halime geri döndüm. Her zaman kendime inanmıştım. Eski günlerime dönebilmek için hep çalıştım, hep denedim. Ama daha da güçlenmeliyim” yorumunu yaptı.

Löw’den övgü geldi
İngiltere’ye 3-2 kaybeden Almanya Milli Takımı’nda en büyük gündem konusu Mario Gomez oldu. 
Teknik Direktör Joachim Low karşılaşmadan sonra yaptığı açıklamada siyah-beyazlı golcüyü öne çıkararak, “İtalya’da oynadığı dönemde sık sık sakatlanıyordu. İyi bir ritim tutturamamıştı. Şimdi Türkiye’de sürekli oynuyor ve eski performansını gösteriyor. Gomez eskisine göre daha dinamik, daha hızlı, daha atik ve daha güçlü. Ayrıca Gomez’in özgüvenini kazandığı görülüyor. Bu maçta olduğu gibi formu hissediliyor” ifadelerini kullandı.
 
Dört yıllık hasret bitti
OPTA’nın hazırladığı verilere göre EURO 2012’den 4 sene sonra Mario Gomez ilk kez üst üste 2 maçta Almanya için ilk 11’de sahaya çıktı. İngiltere filelerini havalandıran Gomez ayrıca 13 Haziran 2012 tarihinde EURO 2012’de Hollanda ile yapılan maçta attığı golden sonra 4 yıllık hasretini noktaladı.