Juventus, Telles'e talip oldu

Juventus, Telles'e talip oldu

İtalyan devi, Galatasaray’ın iyi bir teklif gelmesi halinde satmaya sıcak baktığı Brezilyalı sol beke talip oldu.

Kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray, diğer yandan da kendi oyuncularına gelen teklifleri değerlendiriyor.

Sarı-Kırmızılıların göndermek istediği isimlerin dışında, teklif gelmesi durumunda satılacak futbolcu listesinde ilk sıraya koyduğu Alex Telles’e İtalyan devi Juventustalip oldu. İki kulüp arasında futbolcunun transferi için yapılan ilk görüşmede büyük aşama kaydedildi.

PAZALIKLAR SÜRÜYOR

İtalyan ekibinin BUGÜN’e konuşan üst düzey bir yöneticisi de süreci doğrularken, anlaşmanın büyük oranda sağlandığı bilgisini verdi. İsmini vermek istemeyen Siyah-Beyazlı idareci, “Bu işi kısa sürede bitireceğimizi düşünüyorum” ifadesini kullandı. Bu arada Juve’nin ilk hazırladığı teklifin 7-8 milyon euro civarında olduğu,Galatasaray’ın ise 10 milyon euronun altında bir ücrete oyuncuyu satmayacağı konuşuluyor.

MANCİNİ DE İSTİYOR

Telles’in adı bir süredir İtalya’nın bir diğer köklü kulübü Inter ile anılıyordu. 22 yaşındaki savunmacıyı, Milano ekibini çalıştıran Galatasaray’ın eski teknik direktörü Roberto Mancini’nin çok istediği biliniyordu. Nitekim Telles, Sarı-Kırmızılı kulübe Mancini’nin Galatasaray’ı çalıştırdığı  2013-14 sezonunda transfer edilmişti. Ancak Juventus’un ilgisi de sürpriz değil. Torino temsilcisi genç oyuncunun gelişimini uzun süredir yakından takip ediyordu. 

Bugün