Kampın parası sosyal medyadan

Kampın parası sosyal medyadan

Yönetim, her konuda dikkatli adım atarken devre arasındaki kamp ise kulübün sosyal medyadaki başarısı nedeniyle bedavaya geldi.

Sosyal medyadaki takipçi sayıları ile dünya sıralamasında ilk 10’a giren G.Saray, kamp yapacağı otelin reklamlarını yapmanın karşılığında 225 bin TL’lik bedeli ödemeyecek.

MALİ olarak büyük sıkıntı yaşayan ve kemerleri sıkmaya çalışan yönetim, her konuda dikkatli adım atarken devre arasındaki kamp ise kulübün sosyal medyadaki başarısı nedeniyle bedavaya geldi. Sosyal medyada Facebook’ta 12 milyon 611 bin üyesi ile dünyada spor kulüpleri arasında ilk 20’de olan sarı-kırmızılılar Instagram’daki 2 milyon 325 bin takipçisi ile de dünyada 10.
 
ANCAK G.Saray’ın bu konuda en etkili olduğu yer ise twitter. 6 milyon 98 bin takipçisi bulunan sarı-kırmızılılar, dünyanın devlerini geride bırakarak 6. sırada olması kulübe de büyük katkı sağlıyor.
 
55 kişilik kafile geldi
 
BU sezon devre arası kampının ikinci bölümü için kendine Antalya’yı seçen Cimbom, Regnum Carya Golf&Spa Resort Oteli’nde karar kıldı. G-20 zirvesi gibi dünyanın en önemli organizasyonlarından birinin yapıldığı otelde 6 gün kalacak G.Saray’ın 55 kişilik kafilesinin maliyeti 225 bin TL olarak hesaplandı.
 
BU maliyetin ardından her iki taraf da görüşmelerde bulunurken dünyanın en etkili sosyal medya hesaplarından birine sahip olan G.Saray buradan otelin tanıtımını yapma karşılığında kampı da bedavaya getirdi. Kamp boyunca sosyal medya hesaplarından otelin tanıtımını yapmayı kabul eden Aslan’ın kasasından bir kuruş bile çıkmayacak.
 
Aslan'dan çifte hazırlık
 
SARI-kırmızılıların Antalya kampı çift idmanla yapıldı... Sabah antrenmanında Karşıyaka maçında forma giyenler yenileme çalışması, diğer oyuncular ise taktik idman yaptı... Akşam antrenmanında ise pas ve şut çalışmasının ardından çift kale maç gerçekleştirildi.

Vatan