Kartal, futbolculara puan verdi

Kartal, futbolculara puan verdi

Başarılı çalıştırıcı, en çok Beşiktaş ve Başakşehir maçlarındaki futbolu beğendiğini söyledi. İlk devreyi lider bitiren öğrencilerinin performansı için, “10 üzerinden 7” notunu verdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, ilk yarının değerlendirmesini yaptı. Başarılı teknik adam, “Sezon başında acilen yeni bir göreve getirildim. Benim için kolay olmadı. Çünkü bazı oyuncularım Dünya Kupası nedeniyle kampa katılamamıştı. Bu nedenle takım olarak istediğimiz gibi çalışamadık. Ben de takıma yeni bir anlayış kazandırmak istedim. Bu da zaman aldı. Ama sonunda oyuncularım beni, ben onları anladım. İlk yarıda beni en çok Akhisar ve Galatasaray maçları üzdü. Akhisar deplasmanında kötü bir oyun oynadık, yenilgiyi hak ettik. Ancak Galatasaray maçında iyi oyunumuza rağmen, kendi hatamızdan yenildik” dedi.

En büyük destek başkandan

 Takımının en iyi futbolu ise Beşiktaş ve Başakşehir maçlarında ortaya koyduğunu dile getiren Kartal, futbolcularına not olarak 10 üzerinden 7 verdi. Bu arada Emre ve Volkan’ın rakip tribünlerden gördüğü ‘vatan haini’ tepkisine ise bir anlam veremediğini belirten İsmail Kartal, “Bu iki çocuk da ülkelerine milli forma altında büyük hizmetler verdi. Ancak bu tepkiler nedense uzun sürdü” ifadesini kullandı. İsmail Kartal, kötü oldukları, yol kazası yaşadıkları dönemde takıma en büyük desteği Aziz Yıldırım’ın verdiğini sözlerine ekledi.

Fanatik