Kartal’ın parolası: Kayıp olmayacak

Kartal’ın parolası: Kayıp olmayacak

Şenol Güneş, ligin sürpriz takımlarından olan Başakşehir'i analiz etmeye şimdiden başladı.

Süper Lig’de sezonun 4’üncü maçında pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Başakşehir’i ağırlayacak olan Siyah-Beyazlılar’da teknik ekip, bu mücadele öncesinde bütün planını 3 puan üzerine yaptı. 4-0’lık Gaziantep galibiyetiyle başarılı bir çıkış yakalayan takımın hafta sonunu da kayıpsız olarak geçmesini hedefleyen teknik direktör Şenol Güneş’in, ligin sürpriz takımlarından olan Başakşehir’i analiz etmeye şimdiden başladığı öğrenildi.

Görev adamı Cenk Tosun

Beşiktaş’ta çıktığı son 3 maçta attığı 4 golle Süper Lig’de gol krallığı yarışında zirveye yerleşen Cenk Tosun, milli maçlar için verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdi. Türkiye A2 Milli Takımı’nın, normal süresi 2-2 sona erdikten sonra Letonya’ya 5-4 kaybettiği Challenge Trophy Turnuvası finalinde 1 gol atan 24 yaşındaki futbolcu, sayılarına Kırmızı-Beyazlı formayla devam ederek teknik direktör Şenol Güneş’i sevindirdi. Gollerini Beşiktaş’ta da sürdürmeyi hedefleyen genç yıldızın, pazar günkü Başakşehir maçı öncesinde hocasından forma beklediği bildirildi.

Sosa başlayacak Q7 bitirecek

Siyah-Beyazlılar’ın başarılı teknik adamı Şenol Güneş’in, pazar günü oynanacak Başakşehir karşılaşmasında orta alan kurgusunda; 4-0’lık Gaziantepspor galibiyetinin kadrosunu bozmayacağı öğrenildi. Güneş’in, kırmızı kart cezası sona eren Ricardo Quaresma’yı, karşılaşmaya yedek kulübesinden başlatacağı bildirildi. Jose Sosa’yı ilk 11’de görevlendirmeyi planlayan Şenol hocanın, Portekizli yıldızı oyunun ikinci yarısında Arjantinli futbolcunun yerine maça dahil edeceği ifade edildi.