Krasiç takımını şampiyonluğa götürüyor !

Krasiç takımını şampiyonluğa götürüyor !

Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan sonra Polonya'nın Lechia Gdansk takımına transfer olan Milos Krasic, yeni takımında adeta yeniden doğdu.

Sarı-lacivertli ekibe Juventus'tan büyük ümitlerle alınan ancak B takımına kadar düşen Sırp futbolcu, kendisini tekrar buldu. 

16 maçın tamamında ilk 11'de 
Lechia Gdansk bu hafta sonu Wisla Plock'u da mağlup etti. Ligde 16 maç sonunda 33 puanla lider bulunan sarı-yeşilliler yoluna emin adımlarla devam etti. Krasic 16 maçın tamamında forma giyerek istikrarlı bir görüntü çizdi ve önemli katkılarda bulundu. Bu maçların tamamında ilk 11'de görev yapan 32 yaşındaki orta saha oyuncusu, 1 gol atarken, 4 de asist yaparak 5 golde skora katkı sundu.

Gdansk'ın ilk şampiyonluğu olacak 
Polonya basınında oyuncu için, "Gdansk'ı şampiyonluğa götürüyor" ifadeleri kullanıldı, tarihinde hiç şampiyonluğu olmayan ekibe bir ilki yaşatmak üzere olduğu vurgulandı. Dikkatlerin üzerine çevrildiği Krasic de konuyla ilgili konuşarak "Ben normal bir futbolcuyum. Kendimi yıldız gibi hissetmiyorum" dedi. 
 
Taraftar ona hayran kaldı 
Polonya Ligi'nde sezona damga vuran oyunculardan bir tanesi olan Krasic için internet sitelerinde anket de düzenlendi. "Krasic sizce Gdansk'ın en iyi oyuncusu mu?" sorusuna katılımcıların yüzde 76'sı 'evet' cevabı verdi.  
 

Milliyet