Lens yoksa Sow var !

Lens yoksa Sow var !

Sarı-lacivertli ekipte Jeremain Lens’ten gelen kötü haberler moralleri bozdu.

Adale sakatlığı sebebiyle 3 hafta sahalardan uzak kalacak olan Hollandalı oyuncunun yokluğu için hazırlıklar da hemen başladı.

Sarı-lacivertli ekipte Jeremain Lens’ten gelen kötü haberler moralleri bozdu. Adale sakatlığı sebebiyle 3 hafta sahalardan uzak kalacak olan Hollandalı oyuncunun yokluğu için hazırlıklar da hemen başladı.
 
Kadroda artık önemli bir yeri olan tecrübeli yıldızın Galatasaray derbisini kaçırması büyük bir kayıp olarak görülse de kadro içinde alternatif hemen hazırlandı. Buna göre hücum hattında kanatlara Moussa Sow’un katılması bekleniyor. Sow’u özellikle kanattan çok forvet olarak kullanmak isteyen Dick Advocaat, derbide hücum planını bozmasa da rakibini farklı bir şekilde zorlayacak.
 
Buna göre Sow, Volkan Şen, Aatıf ve Van Persie’den oluşması beklenen ön alanda, 4 oyuncu da yer değiştirerek oynayacak. Buna göre oyun içerisinde Aatif ve Volkan Şen kanatlara yayılırken, Robin Van Persie 10 numara bölgesinde, Sow da ileriye kayacak. Böylece Manchester United maçının yıldızı olarak sivrilen Senegalli futbolcu, yine en efektif olduğu yerde görev alacak.