Lugano’dan Fenerbahçe’ye transfer desteği

Lugano’dan Fenerbahçe’ye transfer desteği

Fenerbahçe'nin eski stoperi Lugano, kulüple ilgili bilgi almak için kendisini arayan milli takımda birlikte forma giydiği Diego Rolan’a, “İyi bir teklif aldıysan bir dakika düşünmeden git” dedi.

Fenerbahçe, Robin Van Persie’de yeniden baş gösteren sıkıntı üzerine önceliği forvet transferine verdi. Zaten bu bölgeye takviye yapmayı planlayan yönetimin hedefindeki 1 numaralı isim ise Bordeaux’da top koşturan Diego Rolan… Uruguaylı milli futbolcu, Fenerbahçe hakkında bilgi edinmek için aradığı Diego Lugano’dan “Eğer iyi bir teklif aldıysan bir dakika bile düşünmeden git. Muhteşem bir kulüp ve inanılmaz bir taraftar potansiyeli var” cevabını aldı. 22 yaşındaki forvet bu sözler üzerine Türkiye’ye gelmek için iyice ikna oldu.

ALTERNATİFİ RAUL JIMENEZ

Rolan, Lugano’nun telkini sonrası Bordeaux yönetimine ayrılmak istediğini iletti. Genç golcünün kulübüyle 2018 Haziran’a kadar sözleşmesi bulunuyor ve Fransız ekibi 7.5 milyon Euro’luk bonservis bedelinde diretiyor. Bordeaux’nun 5 milyon Euro civarına düşmesi halinde Kanarya’nın bu transfere noktayı koyacak. Mutlaka bir golcü almak isteyen sarı-lacivertlilerin B planı ise Raul Jimenez. Eğer Diego Rolan’da bir sorun çıkarsa, yönetim bu kez rotayı Benfica’ya çevirip, Meksikalı golcüyü almak için kolları sıvayacak.

AMK Gazetesi