Mario Gomez sabır taşırdı

Mario Gomez sabır taşırdı

Gomez, Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı ile ilgili kararını tatilden sonra vereceğini bildirdi.

Transferde fazla aceleci davranmayan Beşiktaş Yönetimi, Mario Gomez krizine bir türlü çözüm bulamıyor.

Kesin kararını bildirmek için siyah-beyazlı yönetimden devamlı süre isteyerek Temmuz’un ortasını getiren Alman golcü bir kez daha aynı talepte bulundu. Avrupa Şampiyonası nedeniyle transfer görüşmelerini askıya alan Gomez’in tatilden sonra Beşiktaş’a cevap vereceği ortaya çıktı.

Siyah-beyazlılar ise İtalya basınında Atletico Madrid ve Valencia gibi İspanyol kulüpleriyle temas halinde olduğu ileri sürülen Mario Gomez’e daha fazla beklemek istemediklerinin mesajını iletti. Beşiktaş’ın önümüzdeki hafta Mario Gomez’de olumlu bir gelişme yaşanmaması halinde alternatif olarak belirlenen golcülerle masaya oturacağı belirlendi.

Fark 1 milyon euro

Siyah-beyazlılar, Paraguaylı stoper Gustavo Gomez’in transferini bitirmek için de yoğun çaba harcıyor. Beşiktaşlı idareciler, Gustavo Gomez’in bonservisi için son olarak 7 milyon euro teklif edilen Lanus Kulübü Yönetimi ile kısa süre içinde ödeme planı konusunda bir araya gelecek.

Siyah-beyazlılar, 23 yaşındaki oyuncu için 8 milyon euro isteyen Arjantin kulübünü peşinatı yüksek tutarak ikna etmeye planlıyor. Lanus indirime yanaşmazsa Gomez’in bonservis bedeli uzun vadeli bir sözleşmeyle ödenecek.