Mesut Bakkal: Şaşkın başladık

Mesut Bakkal: Şaşkın başladık
Güncelleme:

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Galatasaray mağlubiyeti sonrasında çok üzüldüklerini belirterek, maça iyi başlayamadıklarının altını çizdi.

Spor Toto Süper Lig´in 30’uncu haftasında, şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, ligde kalma hesapları yapan Aytemiz Alanyaspor’u deplasmanda 3-2 mağlup etti. Maçın ardından açıklama yapan Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, sonuca üzüldüğünü söyledi. Maçta iyi oynamalarına rağmen mağlup olduklarını belirten Bakkal, “2-0’dan 2-2’yi yakalıyorsunuz. Sonra çok geriden çıkan pozisyonda penaltı ve kırmızı kart. Lucas’ın kaçırdığı bir gol ve 3-2 mağlup oluyorsunuz. Puana çok ihtiyacımız olan haftalar. Oyuna şaşkın başladık, oyuna iyi başlamadık. 2-0 geriye düştük. Galatasaray gibi bir takıma 2-0’dan 2-2’ye getirip, birçok pozisyon üretebiliyorsanız iyi takımsınızdır. Bu net” dedi.

Galatasaray’ın galibiyetini küçümsemediğini belirten Bakkal, en azından maçı bir puanla kapatmayı düşündüklerini söyledi. İyi oynadıklarını ve her takımı yenecek güçlerinin olmasına rağmen yenildiklerini belirten Bakkal, kaçan pozisyonlarla canlarının yandığını söyledi.

Alanyaspor - Galatasaray: 2-3Alanyaspor - Galatasaray: 2-3