Ödül aldı işler karıştı !

Ödül aldı işler karıştı !

Twente'nin yıldızı Hakim Ziyech, Hollanda'da yılın futbolcusu seçildi. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gündemindeki oyuncu dikkatleri üzerine topladı.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gündemindeki isimlerden Hakim Ziyech, başarılı performansını ödülle taçlandırdı. Hollanda'da sezona darbe vuran isimlerden olan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, Eredivisie'de yılın futbolcusu seçildi.
 
53 bin 816 futbolseverin oy kullandığı Voetbal Primeur'un anketinde oyların yüzde 45'ini toplayan Faslı futbolcu, ödüle layık görülmesinden dolayı şaşkınlık yaşadığını belirterek, bunun oynadığı futbolun takdir edilmesi olduğuna dikkat çekti.
 
'Tekliflere açığım'
 
Hollanda liginde 17 gol-12 asistle mücadele eden Ziyech transfere ise açık olduğunu söyledi. Ziyech, "Bana gelen teklifleri değerlendireceğim. Gerek Hollanda içinden gerek ülke dışından olanlar arasında ilgimi çeken bir teklife evet diyebilirim. Sadece kulüp seçmeyeceğim. Hangi hocayla çalışacağıma da dikkat edeceğim. Bunlara göre bir seçim yapacağım" dedi.    
 
Ödül işleri zorlaştıracak
 
Öte yandan oyuncunun elde ettiği ödülün, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin işini zorlaştıracağı yorumları yapıldı. Sezon içinde dikkat çeken isimlerden bir tanesi olan Hakim Ziyech'in, ülkede yılın futbolcusu seçilmesiyle daha fazla kulübün ilgisini çekeceği ve şu an 10 milyon euro olarak değerlendirilen bonservis değerinin de artacağı yorumu yapıldı.

Milliyet