Oğuzhan'a Arsenal takibi

Oğuzhan'a Arsenal takibi

Oğuzhan Özyakup, Avrupa kulüplerinin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Wenger’in çalıştırdığı İngiliz kulübüne bağlı scout ekibinin sezon başından bu yana Beşiktaşlı futbolcunun performansını yakın takibe aldığı belirlendi.

Siyah-beyazlı takımın yükselen değeri Oğuzhan Özyakup, Avrupa kulüplerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Genç orta sahanın bir dönem altyapısında forma giydiği Arsenal tarafından yeniden gözlem altına alındığı ortaya çıktı.

Arsenal’e yakın medya organlarında, Oğuzhan’ın uzun süredir İngiliz kulübüne bağlı scoutlar tarafından izlendiği vurgulandı. Ocak 2016’dan bu yana 23 yaşındaki yıldızın İngiliz ekibi yetkilileri tarafından takip edildiği ve performansının mercek altında tutulduğu kaydedildi.

Özellikle sezon başından bu yana izlenen Oğuzhan’ın birçok maçta daha takip edileceği aktarıldı. Siyah-beyazlı futbolcunun, Teknik Direktör Arsene Wenger tarafından çok beğenildiği de dile getirildi.

Oğuzhan Özyakup 2012-13 sezonunun başında 500 bin euro bonservis bedeli karşılığında Arsenal’den Beşiktaş’a transfer olmuştu. Milli futbolcu 2011-12 sezonunda İngiliz ekibinde 2 resmi maçta forma şansı bulmuştu.