Olimpiyat Stadı’nda yıldızlar çarpışacak !

Olimpiyat Stadı’nda yıldızlar çarpışacak !

Bir yanda Mario Gomez, Quaresma, Sosa, Gökhan Töre... Diğer tarafta Nani, Van Persie, Markovic, Diego... Olimpiyat'ta oynanacak sezonun ilk derbisi yıldız savaşlarına sahne olacak.

Süper Lig’de süper derbi için geri sayım sürüyor. Türk futbolunun iki devi yarın Olimpiyat Stadı’nda kozlarını paylaşacak, dünya starları sahada 3 puan mücadelesi verecek. Beşiktaş ile Fenerbahçe’nin karşı karşıya geleceği 90 dakikanın kadro değeri 286 milyon euro’yu buluyor. Bu sezon yaptığı transferlerle Avrupa futbol kamuoyunun dikkatini çeken sarı-lacivertliler Nani, Van Persie, Markovic gibi isimlerle gücüne güç kattı ve Kanarya’nın kadro değeri 164.5 milyon euro’ya ulaştı.

KARTAL HASRETİ BİTİRMEK İSTİYOR

121.5 milyon euro’luk değeriyle Beşiktaş da 123 euro’luk Galatasaray’ın ardından ligin en pahalı 3. takımı konumunda. Kadrosunda Mario Gomez, Sosa, Gökhan Töre, Quaresma’yı bulunduran Kara Kartal yıldızlarla dolu takımıyla sarı-lacivertliler önünde 2.5 yılı aşan derbi hasretine son vermek istiyor. Olimpiyat Stadı’ndaki müthiş randevuda her iki takım da galibiyet için varını yoğunu ortaya koyacak ve futbolserverler yıldızların mücadelesinden büyük zevk alacak.

AMK Gazetesi