Orman’dan takıma moral !

Orman’dan takıma moral !

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, futbolcularla bir araya gelerek takıma moral verdi.

Şampiyonluk yarışında en keskin viraja girilirken, futbol takımıyla daha da yakından ilgilenme kararı alan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün yönetici arkadaşlarıyla birlikte BJK Nevzat Demir Tesisleri’ne gitti. Üst üste ikinci gün tesislere çıkarma yapan Başkan Orman, yönetim kurulu ve teknik heyetle birlikte durum değerlendirmesi yaptı.
 
Sezon sonuna kadar siyah-beyazlı futbolculara tam destek verilmesi gerektiğini kaydeden Fikret Orman’ın, şampiyonluk inancını bir kez daha dile getirdiği aktarıldı. Akhisar Belediyespor beraberliğinin Beşiktaş’ı şampiyonluk yolundan saptırmayacağını kaydeden Başkan Orman’ın, “Bu yarışta önde olan taraf biziz. Niye panik yapalım ki! Nedense herkes bizi panik havasına sokmaya çalışıyor. Buna anlam veremiyorum” diye konuştuğu bildirildi.
 
Teknik heyet ve takımla yaptığı özel görüşmelerde Kayserispor maçıyla Beşiktaş’ın eski ivmesine kavuşacağını da söyleyen Fikret Orman’ın, “Siz sahadaki işinize bakın yeter. Kim ne söylüyor, hiçbir önemi yok. Kimse bizi yolumuzdan çeviremez. Biz yönetim olarak maddi ve manevi hep arkanızda olacağız. Hatalar olabilir, hiç önemli değil. Hepsi telafi edilir. Yeter ki siz şampiyonluk inancınızdan bir şey kaybetmeyin. Sezon sonu şampiyonluk kupasını hep birlikte kaldıracağız inşallah. Taraftar da bu süreçte sizin yanınızda olacak. Buraya kadar bu takımı sizler getirdiniz. O kupayı getirecek olanlar da sizlersiniz” ifadelerini kullandığı öğrenildi.
 
Yönetim sahada
 
Beşiktaş Yönetimi, Süper Lig’de son 4 haftaya girilirken takımı yakın takibe aldı. Başkan Fikret Orman’ın yanı sıra İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Asbaşkan Umut Güner ve yönetim kurulu üyesi Emre Kocadağ da antrenmanı izledi.

Milliyet