Özbek'in gözünü korkutan gelişme !

Özbek'in gözünü korkutan gelişme !

Galatasaray'da scout ekibinin yaptırdığı transferler yüzünden yaşanan fiyasko başkan Dursun Özbek'in gözünü korkuttu..

Galatasaray'da scout ekibinin yaptırdığı transferler yüzünden yaşanan fiyasko gelecek sezon yeni bir takımkurmayı düşünen Başkan Dursun Özbek'in gözünü korkutuyor.

Fatih Terim döneminde göreve başlayan ekip Bruma'ya 13.5 milyon Euro, Telles'e 6.5 milyon Euro, Hajrovic'e 3.5 milyon Euro, Ontivero'ya 2 milyon Euro, Koray'a 2.5 milyon Euro, Tarık'a 4.7 milyon Euro, Adili'ye 400 bin Euro ödetmişti.

Aynı ekip bu sezon ise Carole'a 1.5 milyon Euro ödetti, Cem ile Rodriguez'e "olumlu" rapor verdi. Devre arasında ise Mustafa Denizli'nin tepkisine rağmen Linnes'e 2 milyon Euro, Donk'a ise 2.5 milyon Euro ödettirdi. Scout ekibinin devre arasında aldırdığı Linnes geldiğinden bu yana 10 haftada, Sabri sakat olmasına rağmen sadece 3 kez 90 dakika oynayabildi. Donk ise son 4 haftada sadece 1 kez 11'de başlayabildi.

Denizli göreve gelir gelmez scout ekibinin Florya'daki görevine son vermiş ve TT Arena'ya göndermişti. Denizli, scout ekibinin tavsiye ettiği oyuncuları kendi dostları vasıtasıyla araştırmış ve aldığı, "Bu oyuncularla ancak küme düşmeye oynarsın" bilgisini başkanla paylaşmıştı.