Özbek'ten duruşma sonrası ilk açıklama

Özbek'ten duruşma sonrası ilk açıklama

Galatasaray'ın CAS'taki duruşmasının ardından başkan Dursun Özbek'ten flaş açıklama geldi.

Galatasaray Kulübünün, UEFA tarafından finansal fair-play kriterlerini karşılayamadığı gerekçesiyle verilen Avrupa kupalarından 1 yıl men cezasına yönelik itirazı, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesinde (CAS) görüşüldü. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek duruşmanın ardından "CAS'a gerekli olan müdafaamızı yaptık. Çok enteresan sorular geldi yargıçlardan. Uygun bir karar çıkacağı ümidim var" dedi.

Galatasaray Kulubü Başkanı Dursun Özbek, UEFA'nın  sarı-kırmızılı futbol takımına verdiği cezaya yaptıkları itirazla ilgili  duruşmada mahkemenin yaklaşımına ilişkin "Yargıçlar, çok önemli, enteresan  sorular yöneltti. Dolayısıyla çok uygun bir karar çıkacağı yönünde beklenti var.  Tabii ki beklemek lazım." dedi.
 
Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesinin (CAS), Galatasaray Kulübünün,  UEFA tarafından finansal fair-play kriterlerini karşılayamadığı gerekçesiyle  aldığı Avrupa kupalarından 1 yıl men cezasına yönelik itirazını görüşmek üzere  Paris'te düzenlediği duruşma sona erdi.
 
Toplantı çıkışında konuşan başkan Dursun Özbek, "Onlar bize  gönderdikleri mektubun aynısını okudular. Biz de düne kadar olan gelişmeler dahil  olaya nasıl baktığımızı, burada Galatasaray'ın haklarını korumak için gerekli  olan müdafaamızı yaptık." diye konuştu.
 
Duruşmayla ilgili detaylara fazla girmek istemediğini belirten Özbek,  "Karar aşamasında olan bir şey hakkında detay vermek doğru olmaz. Bu ayın 23'ünde  kararı açıklayacaklar." ifadelerini kullandı.