Pereira'dan 'kapris yapmayın' uyarısı !

Pereira'dan 'kapris yapmayın' uyarısı !

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Vitor Pereira, Fernandao ile yerine giren Robin van Persie’nin birbirlerinin yüzüne bile bakmaması sonrası harekete geçti.

Portekizli hoca, Gençlerbirliği maçındaki oyuncu değişikliği sırasında birbirlerinin yüzüne bakmayan Fernandao ve Van Persie'ye, “Kapris yapmayı bırakın. Bir daha böyle şeylerin yaşanmasını istemiyorum” dedi.

Pereira, iki önemli yıldızını,“Kapris yapmayı bırakın.Fenerbahçe forması çok ağır ve kutsal bir formadır. Görev değişikliği sırasında birbirinize yaptığınız bu soğuk davranış, çok farklı yerlere çekilebilir. Sizler bir takımın parçalarısınız, bir daha aranızda böyle şeylerin yaşanmasını istemiyorum. Henüz işiniz bitmedi. Önümüzde çok uzun bir maraton var. Sizlerle birlikte üç kupada birden hedefe yürüyoruz. Artık daha dikkatli olmanızı istiyorum” dediği öğrenildi.

Cezalılara, ‘kupa cezası’

Fanatik'in haberine göre; Ayrıca Pereira, Başkent’teki mücadelede gereksiz yere kart görerek cezalı duruma düşen Fernandao ve Nani’nin yanı sıra, yaptığı sert müdahalelerle 90 dakika boyunca adeta kart görmek için çabalayan Bruno Alves’i de unutmadı.

Ligdeki Sivas maçında forma giyemeyecek olan iki ismi Antalya ile oynanacak kupa mücadelesinin kadrosuna almayı planlayan Portekizli çalıştırıcının, aşırı sert futbolu sebebiyle de Alves’i uyardığı bildirildi.

Fanatik