Podolski Almanya'yı salladı

Podolski Almanya'yı salladı

Podolski'nin Galatasaray formasıyla çıktığı ilk maç Almanya'da geniş yankı uyandırdı.

Podolski'nin Galatasaray'da ilk maçındaki halleri ülkesinde geniş yankı uyandırdı, oyuncu uzun süre sonra ilk kez Almanya'da bu kadar çok konuşuldu.

Lukas Podolski'nin Galatasaray formasıyla çıktığı ilk maç Almanya'da geniş yankı uyandırdı. Sarı-kırmızılıların Avusturya'da karşı karşıya geldiği İspanyol ekibi Celta Vigo'yu, Alman futbolcunun sayesinde 2-1 yendiği sütunlara taşındı.

Penaltının hazırlayıcısı olan ve ikinci gole de imzasını atan yıldız futbolcunun sahada rakip oyuncuyla yaşadığı gerginlik de büyük yankı uyandırdı. Podolski'nin Celta Vigolu futbolcu Cabral ile olan gerginliğinin görüntülerine yer verildi.

Kölner Express:  Celta Vigo maçında skandal
Alman futbolcunun memleketi Köln'ün önde gelen basın organı Kölner Express, "Celta maçında skandal" başlığıyla şu ifadeleri kullandı: "Lukas Podolski Galatasaray'daki ilk maçına hem iyi hem kötü başladı. Golünü atarken diğer yandan rakibiyle kavga etti. Gustavo Cabral ile karşı karşıya geldiler. Birbirlerine şiddet uyguladılar. İkiliyi araya giren hakem ayırdı.

Hamburger Morgenpost:  Podolski tokat attı 
Hamburger Morgenpost gazetesi, "Galatasaray'daki ilk maçında hem gol hem kavga" başlığıyla verdiği haberinde oyuncunun yeni takımında çok iyi bir performansla başlangıç yaptığını duyurdu: "Ancak oldukça da sıkıntılı anlar yaşadı. Rakip oyuncu Cabral ile kafa kafaya geldi. Ona tokat bile attı. Hakem ayırmasa kavga büyüyecekti".

Sport Bild:  İlk maçında kavga etti
Ülkenin önde gelen yayın organlarından Bild, "İlk maçında kavga etti. Poldi Galatasaray'da açılışı böyle yaptı" başlığına yer verdi. Haberde, "Lukas Podolski Galatasaray'daki ilk maçında duygu yoğun bir başlangıç yaptı. Hem gol attı, hem penaltı yaptırdı, aynı zamanda kavga de etti. İki oyuncu hakemin gözü önünde birbirlerine kafa atma raddesine geldi" ifadeleri kullanıldı.

Berliner Zeitung:  Çirkin sahneler yaşandı
Başkentin sesi Berliner Zeitung gazetesi, "Hem tokat, hem gol" başlığıyla çıktı. Oyuncunun ilk maçında başarılı bir performans sergilediği, ancak çirkin hareketlerle de gündeme geldiği yorumu yapıldı, "Çirkin sahneler yaşandı. İki oyuncunun hareketlerine hakem müsamaha gösterdi" denildi.

Milliyet