Quaresma o anı anlattı !

Quaresma o anı anlattı !

Quaresma, Beşiktaş'ın golü bulduğu pozisyonu böyle anlattı.

Ricardo Quaresma, El Kabir'in kontraatağını kestiği tarihi çalımını anlattı.

Ricardo Quaresma… Porto kariyeri dışında hiçbir zaman takım oyuncusu olamadı. Sezon başında ise Beşiktaş’a gelmeyi çok istedi. Başkan Fikret Orman da “Kendin için değil, takım için oynayacaksın” diyerek 32 yaşındaki oyuncuyu yeniden yuvaya getirdi.

Ricardo Quaresma’nın dönüşü ile bir kez daha aynı tartışma alevlendi: “Takımı bozacak mı?” Ama kimse Teknik Direktör Şenol Güneş’i hesaba katmadı. Portekizli yıldız ile görüşen tecrübeli hoca, “Bu takımın bir parçası olacaksın… Çalışarak formayı hak edeceksin” diyerek mesajı çaktı.

SPRİNTİYLE GOLÜN ATAĞINI BAŞLATTI

Yedek kalmasına rağmen forma için antrenmanlarda sonuna kadar savaşan Ricardo Quaresma, Başakşehir önünde son 29 dakikada oyunu çeviren isim oldu. G.Birliği maçında da ilk 11’de sahaya çıktı. Sahada muhteşem bir performans sergileyen Portekizli, adeta takım oyuncusu nasıl olunur herkese gösterdi. Golden önce muhteşem bir depar atarak savunmaya dönen Ricardo Quaresma, El Kabir’in önünde topu aldı ve takımını hücuma kaldırdı. Bu anlar sonrası da Mario Gomez’in zafer golü geldi.

SAVUNMAYA HER ZAMAN DÖNERİM!

Karşılaşma sonrası BJK TV’ye konuşan Portekizli oyuncu, savunmaya her zaman yardım edeceğini söyledi: “Ben kesinlikle takımın önüne geçemem. Burada çok iyi bir takım. Ben takım için mücadele ediyorum. Sonuna kadar da mücadele edeceğim. Beşiktaş için oyuncular arasında yardımlaşma şart. Ben de o anda kendimi iyi hissettim ve arkadaşıma yardıma gittim. Bundan hiçbir zaman gocunmadım ve gocunmam da… Bu yapılması gerekiyorsa yaparım. Savunmaya da dönerim, yardım da ederim. Biz iyi bir takımız. Bunu da sahada gösterdik.”

QUARESMA ÇOK DEĞİŞTİ

Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Ricardo Quaresma’ya övgüler yağdırdı: “Quaresma herkes gördü, neredeyse sahada basmadık yer bırakmadı. Solda oynadı sağda oynadı, birçok kez defansa kadar gelip kademeye girdi, rakibi kovaladı. Tam bir takım oyuncusu oldu. Ortaları zaten muhteşem… Quaresma’daki bu değişim takıma da çok çok olumlu yönde yansıyor.”