Rıdvan Dilmen’den Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a sert eleştiri

Rıdvan Dilmen’den Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a sert eleştiri
Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'a 3-0 kaybettiği maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a eleştiride bulundu. Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un maç sonrası yaptığı konuşmanın çok tehlikeli olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Fenerbahçe’nin Çaykur Rizespor’a 3-0 mağlup olduğu maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un söylediklerine eleştiri getirdi. NTV’de yayınlanan ‘%100 Futbol’ programında konuşan Rıdvan Dilmen, Ali Koç’un sözlerinin çok tehlikeli olduğunu söyledi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un maç sonunda Fenerbahçe taraftarına kullandığı sözleri eleştiren Rıdvan Dilmen, şu ifadeleri kullandı:

”İnşallah Ali Bey'in birkaç cümlesi daha vardır. Bırak ben bunları söyleyeyim, eski Fenerbahçeli futbolcu olarak söyledim, objektif bir futbol adamı olarak söyledim. Ama Ali Bey bunları söyleyemez. Sen şimdi diyorsun ki eğer açıklama o kadarsa ‘Arabaya binin, Sabiha Gökçen'e gidin bu çocukları yerle bir edin', eğer devamında başka bir şey yoksa. Ben derim onu ben söyledim diye kimse Sabiha Gökçen'e gitmez. İnşallah söylediklerinin altı üstü vardır. Bu söyledikleri çok tehlikeli. İnşallah söylediklerimden dolayı özür dilerim, dediği artı şeyler de vardır.”

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Çaykur Rizespor maçı sonrası tribünlere giderek taraftarlardan özür dilemişti.