Riekerink'ten devrim gibi karar !

Riekerink'ten devrim gibi karar !

Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink, son dönemde eleştirilen Selçuk’u 45 dakikanın ardından oyundan aldı, yerine De Jong’u sahaya sürdü.

Akhisar Belediyespor’u deplasmanda mağlup ettikleri kadroyu bozmayan Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink, ilk yarının ardından radikal bir değişiklik yaptı. Hollandalı teknik adam, uzun süredir eleştirilen Selçuk’u 45 dakikanın sonunda oyundan aldı.

Kayserispor deplasmanında isteneni veremeyen tecrübeli futbolcunun golde hatasını görmesi ve futbol olarak takıma katkı sağlayamaması, Riekerink’in sabrını taşırdı. Bunun üzerine sarı-kırmızılıların teknik patronu, ikinci 45 dakikaya De Jong ile çıktı. Hollandalı oyuncu, sahada bulunduğu süre içerisinde başarılı bir performans ortaya koyarak Cim-Bom’a kolay ısındığını gösterdi. Ancak de Jong karşılaşmanın son anlarında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Jan Olde Riekerink, Selçuk dışında, takımın golünü atan Yasin Öztekin’i de kenara çekti. Bu futbolcunun yerine de takıma yeni katılan Joshue sahaya sürüldü. Bu arada Semih Kaya bu sezon ilk kez 18 kişilik kadroya girdi. Bilindiği gibi Serdar Aziz milli takım kampında sakatlanmış ve operasyon geçirmişti.

Selçuk, Kayserispor karşısında oyunda kaldığı süre boyunca tutuk ve isteksizdi.