Ryan Donk, Aslan gibi başladı

Ryan Donk, Aslan gibi başladı

Hollandalı futbolcu, dünkü antrenmanın da yıldızıydı. Donk, çift kale maçta rakip takıma top göstermedi.

Donk'un Galatasaray macerası hızlı başladı. Daha resmi imza atmadan idmanlara çıkmaya başlayan Hollandalı futbolcu, dünkü antrenmanın da yıldızıydı. Donk, çift kale maçta rakip takıma top göstermedi.

Ryan Donk, yeni takımına çabuk alıştı... Daha resmi imzayı atmadan Galatasaray’daki çalışmalara katılan Hollandalı futbolcu, dünkü antrenmanın da yıldızıydı. Teknik direktör Mustafa Denizli, yakından ilgilendiği tecrübeli oyuncunun performansından çok memnun. Topsuz çalışmalarda hayli hırslı ve diri görünen Donk, çift kale maçta ise rakiplerine adeta top göstermedi. Donk’un 40 yıllık Galatasaraylı gibi, hiç yabancılık çekmemesi ve uyum sorunu yaşamaması, en çok da teknik heyetin yüzünü güldürdü. Ayrıca takım arkadaşlarının da Donk’a çabuk alışması dikkatlerden kaçmadı. Sarı-Kırmızılı oyuncunun yeni takımındaki en yakın dostları ise Sneijder ve Selçuk oldu.

Yalnız bırakmıyorlar

Orta alanda Selçuk’la birlikte görev yapacak olan Donk’u, yeni partneri bir an olsun yalnız bırakmıyor. Vatandaşı Sneijder de, tecrübeli oyuncuya her konuda yardımcı oluyor. Ryan Donk, transferi sürecinde de Sneijder’in desteğini fazlasıyla aldığını söylemişti.