Ryan Donk belirsizliği

Ryan Donk belirsizliği

Galatasaray’da herkesin merakla beklediği Ryan Donk’un bugünkü Medicana Sivasspor karşılaşmasında forma giymesi zora girdi.

Cim-Bom’da herkesin merakla beklediği Ryan Donk’un bugünkü Medicana Sivas karşılaşmasında forma giymesi zora girdi. Karşıyaka maçında ayağına darbe alan futbolcunun oynamasının zor olduğu dile getirildi. Antalya kampının son iki gününe katılan Martin Linnes’in de lisansı çıkarılmasına rağmen bu maçta forma giymeyeceği ifade edildi.

Kampta durumları merak edilen sakat futbolcular ise takımla beraber çalıştı. Sneijder ve Burak kamp süresince bir taraftan tedavi olurken diğer taraftan da antrenmanlarda yer aldı. Bir başka sakat futbolcu Sabri ise bunun izlerini tamamen üzerinden sildi.

Antalya kampındaki son idmanını gerçekleştirerek dün İstanbul’a dönen sarı-kırmızılılarda Almanya’da bulunan Lukas Podolski dışındaki tüm oyuncular antrenmana katıldı. Koordinasyon ve çabukluk çalışmasına katılan Donk ve Sinan Gümüş, daha sonra kendileri için hazırlanan özel program dâhilinde yenilenme koşusu gerçekleştirdi. Yeni transfer Martin Linnes ise dayanıklılık ve kuvvete dayalı arttırmalı koşu ile çalışmalarına devam etti. Hamit Altıntop da kondisyoner eşliğinde sahada adaptasyon çalışması gerçekleştirdi.