Sabri'nin yerine 2 aday !

Sabri'nin yerine 2 aday !

Galatasaray Yönetimi Mustafa Denizli'nin isteği üzerine PSV'li Van Rhijn ve PSG'li Van der Wiel için harekete geçti.

Cimbom iki yıldızdan birini devre arası renklerine katacak.

Galatasaray devre arasında transfer harekatına başlıyor. İlk iş olarak Sabri'nin bölgesine takviye yapmayı planlayan Sarı-Kırmızılılar iki Hollandalı aday belirlediler. Biri PSG'li Van der Wiel, diğeri ise Ajax'tan Van Rhijn... Teknik Direktör Denizli'nin ilk adayının Van der Wiel olduğu öğrenilirken, Hollandalı oyuncu Fransız kulübünden yılda 4 milyon Euro kazanıyor. Ancak formasını Serge Aurier'e kaptıran Van Der Wiel PSG'den ayrılmaya sıcak bakıyor. Wiel'in kiralanması da gündemde. Galatasaray'ın listeszindeki bir diğer isim ise Van Rhijn... Ajax'ın 2.5 milyon Euro bonservis ücreti istediği Rhijn Cimbom'a sıcak bakıyor.

SABRİ SARIOĞLU'NUN YENİ ADRESİ BURSA OLACAK
Sneijder'ın Galatasaray'da oynaması nedeniyle Sarı-Kırmızılı takıma gelmeyi çok isteyen Ajax'lı oyuncunun maliyeti Wiel'e göre daha düşük. Galatasaray Yönetimi'nin hem Fransa hem de Hollanda'da çok gizli bir çalışma yürüttüğü belirlendi. Wiel'e Manchester United'ın da talip olduğu iddia edilirken, kesin durumun 1 hafta içinde netlik kazanacağı ifade edildi. Sabri'nin ise Bursa'ya transferi kesinleşmek üzere.

2011'den bu yana Ajax forması giyen 24 yaşındaki Ricardo van Rhijn, sağ kanattan hücum bindirmeleriyle de dikkat çekiyor. Rhijn Denizli'nin sistemine uygun bir isim olarak gösteriliyor.

Bu sezon Fransa Ligi'nde 7 maça çıkan Hollandalı yıldız Van der Wiel, 2 gol kaydetti. 27 yaşındaki oyuncu Şampiyonlar Ligi'nde 3, Fransa Kupası'nda ise 1 kez oynadı.