Şenol Güneş ve Çebi arasındaki görüşmenin ayrıntıları ortaya çıktı

Şenol Güneş ve Çebi arasındaki görüşmenin ayrıntıları ortaya çıktı
Güncelleme:

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in istifası sonrası detaylar çıkmaya devam ediyor. Güneş ve Başkan Çebi arasında gerçekleşen görüşmenin ayrıntıları öğrenilirken, Çebi'nin Güneş'ten rapor istediği ortaya çıktı.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in istifasıyla sonuçlanan sürecin ardından Beşiktaş Yönetimi ile Şenol Güneş arasındaki görüşmenin detayları ortaya çıktı.

NTV'de yer alan habere göre; Çebi'nin Güneş'i toplantıya davet ettiği ve moralsiz olduğu gözlemlenen tecrübeli teknik adamın kısa bir veda konuşması yaptığı kaydedildi.

ÇEBİ RAPOR İSTEDİ

Güneş'in dev zirvede, "Sayın Başkanım, bugüne kadar takım için çok fazla şey yaptınız. Maddi manevi olarak arkamızda durdunuz. Sizi daha fazla zorda bırakmamak, önünüzü açmak için istifa kararı aldım. Hepinize verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandığı öne sürüldü.

Güneş'in sözlerine cevap veren Çebi'nin ise "Beşiktaş Kulübü'ne hizmetleriniz ve anlayışınız için biz de size teşekkür ediyoruz. Takımın başarılı olması için elinizden gelen her şeyi yaptığınızı, gerektiğinde büyük fedakarlıklarda bulunduğunuzu hepimiz biliyoruz. Sizden takımın son durumu hakkında bir rapor hazırlamanızı rica ediyorum. Bu sezon yaşanan istikrarsızlığın sebeplerini detaylarıyla anlatmanızı istiyorum." dediği iddia edildi.