Slaven Bilic'in yeri tehlikede

Slaven Bilic'in yeri tehlikede

Beşiktaş yönetimi Bilic'in sözleşmesini uzatmayı düşünürken , Galatasaray mağlubiyeti ile fikir değiştiren isimler oldu.

Son kaybedilen Galatasaray derbisi sonrası Hırvat hocanın durumu kulüp içinde tartışılmaya başladı.

Yöneticilerin büyük kısmının "Bilic'e sezon sonu kadar şans tanıyalım. Eğer takımı şampiyon yaparsa yola devam edelim aksi takdirde düşünmeye başlayalım" şeklinde bir düşünceye sahip olduğu belirtiliyor.

 Zira Bilic ile yönetim, kaybedilen derbi öncesi sözleşme uzatmak için görüşüyordu. Ancak alınan yenilgi sonrası işler değişti. Bilic’in 2016’ya kadar sözleşmesi var. Hatta şampiyon olunmazsa, son yılın bile kullanılmayacağı belirtiliyor. Hedefteki isim ise Kartal’ı 2003 yılında yani şampiyonluğa ulaştıran Rumen teknik direktör Lucescu. 69 yaşındaki isimin Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ile kontratı sona eriyor. Luce, yaşanan iç karışıklık nedeniyle de Shakhtar'ın başında kalmaktan yana değil.

ROTA TOLGAY ARSLAN 'A DÖNDÜ

 Beşiktaş, orta sahasına Tolgay Arslan'ı istiyor. Ara transfer döneminde kadrosuna 3 futbolcu katmayı planlayan siyah beyazlılar, Gökhan İnler için Napoli'nin yüksek bonservis ücreti istemesinin ardından gurbetçi için Hamburg ile masaya oturma kararı aldı. Savunmasını takviye eden Beşiktaş orta saha için de transfer girişimlerine hız verdi. Devre arası transfer döneminde kadrosuna Alexander Milosevic'i katan siyah beyazlılar, sağ bek konusunda da çalışmalarına devam ediyor.

SAĞ BEKE URUGUAYLI

 Benfica'da forma giyen Maxi Pereira listenin ilk sırasında yer alırken, Uruguaylı oyuncu konusunda henüz netleşen bir durum gerçekleşmedi. Yönetim sağ bek transferine yoğun mesai harcarken, orta saha pozisyonu için de temaslarını sürdürüyor. Teknik direktör Slaven Bilic, öncelikle sağ bek istemesine rağmen, uygun koşulların oluşması halinde orta saha için de bir futbolcu alınmasına sıcak bakıyor.

Bugün