Sneijder'den flaş açıklama

Sneijder'den flaş açıklama

Galatasaraylı yıldız Wesley Sneijder, takımdan ayrılmayı düşünmediğini söyledi.

Terörü bir tehdit olarak görmediğini söyleyen Sneijder, ailesine yönelik tehlikenin ortaya çıkması halinde harekete geçeceğini belirtti.

Cim-Bom’un Wesley Sneijder, zor dönemden geçtiklerini, terör olaylarıyla karşı karşıya kalmalarına rağmen ayrılmayı düşünmediğini söyledi.

Hollanda’dan yayın yapan Voetball International adlı internet sitesinde açıklamaları yer alan Sneijder, Ankara ve İstanbul’da son dönemde yaşanan terör saldırılarının ister istemez kendilerini de etkilediğini dile getirdi, bir an önce olayların son bulmasını umduğunu aktardı. Bu kapsamda herhangi bir tehdit hissetmediğini kaydeden Sneijder, ailesine yönelik bir tehlikenin ortaya çıkması halinde harekete geçeceğini ama şu  anda öyle bir şeyin söz konusu olmadığını dile getirdi.

Sarı-kırmızılı kulüpte forma giymekten dolayı mutlu olduğunu belirten  Sneijder, “Galatasaray, hem sportif hem de finansal açıdan zor bir dönemden geçiyor ama bundan dolayı takımdan ayrılmak istemiyorum” diye konuştu.

Hollanda’nın da Galatasaray gibi zor bir süreç yaşadığını söyleyen 31 yaşındaki oyuncu, “Galatasaray Yönetimi’nin ne yaptığını, ne tür değişiklikleri hayata geçirmek istediğini biliyorum. Hollanda’da da ne yapılmak istendiğinin bilincindeyim. İki taraf için de pozitif duygulara sahibim” dedi.