Sosa varsa Kartal var !

Sosa varsa Kartal var !

Medipol Başakşehir maçında oynadığı futbolla dikkat çeken, Skenderbeu karşısında da gol bulan Beşiktaşlı Jose Sosa, yönetimi mest etti.

Medipol Başakşehir maçında oynadığı futbolla dikkat çeken, UEFA Avrupa Ligi’ndeki Skenderbeu karşısında da gol bulan Beşiktaşlı Sosa, yönetimi mest etti. Arjantinli futbolcunun iyi oynadığı dönemlerde Beşiktaş’ın iyi oynadığını söyleyen siyah - beyazlı yöneticilerin kendi aralarında, “Sosa’nın kafası artık çok daha rahat. O böyle oynasın, Beşiktaş hücumda çok daha fazla pozisyon bulur” diye konuştukları ortaya çıktı.

Fenerbahçe derbisi öncesinde Arjantinli oyuncunun böylesine form tutmasının önemli bir gelişme olduğunu da konuşan Beşiktaşlı idareciler, “Sezon başında Estudiantes’ten gelen teklifi iyi ki kabul etmemişiz. Sosa kesinlikle Beşiktaş’ın bel kemiği sayılabilecek isimlerden biri. Bu sene, geçen sezona göre daha iyi olacak” dedikleri öğrenildi.

Quaresma kulübeye

Kazanan kadroyu bozmadan ligde ilerlemek isteyen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gaziantepspor ve Medipol Başakşehirspor maçlarındaki kadroyu sahaya sürmeyi planlıyor. Güneş kafasındaki bu planı uygularsa Medipol Başakşehirspor maçında yedek soyundurduğu Ricardo Quaresma’yı yine kulübede bırakacak. Bu konuda yıldız oyuncuyla bir görüşme de yapacak olan deneyimli teknik adam, bu tercihin taktik gereği olduğunu belirterek, Portekizli’nin gönlünü alacak.

Beşiktaş’ta mesai sürüyor

Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, dün taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Isınma hareketleri ve pas çalışmasının ardından yarım sahada taktik ağırlıklı bir çift kale gerçekleştiren siyah-beyazlılarda sakatlıkları süren Veli ve Tolgay idmana katılmazken, sağ alt baldırında ödem bulunan Oğuzhan Özyakup ise takımdan ayrı çalıştı. Kartal, yarınki mücadelenin son hazırlıklarını bugün tamamlayacak.