Süper Lig'in yeni lideri Başakşehir !

Süper Lig'in yeni lideri Başakşehir !
Güncelleme:

Galatasaray'ın Beşiktaş'a mağlup olmasını iyi değerlendiren Medipol Başakşehir, sahasında Osmanlıspor'u tek golle geçerek ligde liderliğe yükseldi.

Süper Lig’in 14. haftasında zirve el değiştirdi. Sahasında Osmanlıspor’u Epureanu’nun golü ile mağlup eden Medipol Başakşehir, Galatasaray’ın Beşiktaş’a yenilmesini iyi değerlendirdi ve zirveye oturdu.

Karşılaşmaya topu ve oyunu kontrol ederek başlayan Medipol Başakşehir, rakip kalede birçok pozisyon yakalamasına rağmen ilk yarıda aradığı golü bulamadı. İkinci yarıda baskısını arttıran ev sahibi ekip, duran toptan skor avantajını ele geçirdi. Kullanılan kornerde arka direğe seken topu iyi takip eden Epureanu, yaptığı vuruş ile takımını öne geçirdi.

Golden sonra rakip yarı alanda daha fazla görünmeye başlayan Osmanlıspor’un ataklarına iyi karşı koyan Medipol Başakşehir, rakibine gol şansı vermedi. Karşılaşmayı 1-0 kazanan Medipol Başakşehir, Süper Lig’in yeni lideri oldu.

Süper Lig'in yeni lideri Başakşehir ! - Resim : 1

Sahasında aldığı galibiyet ile puanını 30 yapan Medipol Başakşehir, 29 puanlı Galatasaray’ı geride bırakarak ligde zirveye oturdu. 11 puanda kalan Osmanlıspor ise 15. sırada yer aldı.

Seçiniz...