Tomas Sivok noktayı koydu

Tomas Sivok noktayı koydu

Gençlerbirliği maçında Beşiktaş formasını son kez giyen Tomas Sivok, siyah-beyazlı kulübe veda etti.

Gençlerbirliği maçında Beşiktaş formasını son kez giyen Tomas Sivok, siyah-beyazlı kulübe veda etti. Yönetici Mete Vardar ile basın toplantısı düzenleyen Çek stoper, Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte 7 yıl oynamanın kendisi için büyük gurur kaynağı olduğunu söyledi.

Tecrübeli stoper, “Burası benim evimdi, ailemdi. Çok güzel insanlarla tanıştım. Burayı her zaman evim olarak göreceğim. Ayrılmam benim için burukluk getirmiyor. Yeni deneyimler ve heyecanlar hissediyorum. Bu ailenin parçası olmak gurur kaynağı” diye konuştu. Yeni sözleşme konusunda yönetimle anlaşamadığını da vurgulayan Sivok bu nedenle hiç kimseye kırgın olmadığını sözlerine ekledi.

Talibi çok

Sivok’un, Türkiye’den ve yurt dışından birçok teklif aldığı ortaya çıktı. Bursa, Kasımpaşa ve Başakşehir’in listesindeki Çek stopere, kendi ülkesinden ve Yunanistan’dan da talipler olduğu belirtildi. Sivok’un, Türkiye’den gelen tekliflere sıcak baktığı ifade edildi.

Tolgay’a onur

UEFA, Beşiktaş’ın başarılı oyuncusu Tolgay Arslan’ın Liverpool’a attığı nefis golü, Avrupa Ligi’nde sezonun en iyi 3. golü seçti. Genç yıldız, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan maçta Demba Ba’nın pasında ceza yayı üzerinden harika bir vuruşla topu ağlara göndererek turun kapısını açmıştı. Tottenham’lı Lamela’nın Asteras’a attığı gol ise sezonun en iyisi seçildi.