Tomas Sivok takımından umutlu !

Tomas Sivok takımından umutlu !

Tomas Sivok, iyi bir ekip olduklarını, bireysel kalitelerini takım oyununda da göstermeleri halinde başarılı sonuçlara ulaşabileceklerini ifade etti.

Bursasporlu futbolcu Tomas Sivok:

- "İyi bir takımımız var. Bireysel kalitemizi takım oyununda da  gösterdiğimiz takdirde başarılı sonuçlar gelecektir" 
 
  
Çek futbolcu, kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla yaptığı  açıklamada, takımdaki arkadaşlığın üst düzeyde olduğunu vurguladı. 
 
Zor bir süreçten geçtiklerini, devam eden büyük çaplı değişim  nedeniyle kadronun son halini almadığını belirten Sivok, "Gelmesi gündemde olan  oyuncular var. Bu durumun teknik direktörümüz için de zor olduğunu düşünüyorum.  Biz elimizden geleni yapıyoruz, elimizden geldiğince iyi hazırlanmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. 
 
Sivok, savunma hattında uyumun sağlanıp sağlanamadığı konusunda yorum  yapmanın henüz erken olduğunu kaydetti. 
 
Bu bölgede oynayan futbolcular olarak, ellerinden geldiğince  birbirlerini tanıyıp uyum göstermeye, hatasız oynamaya çalıştıklarını anlatan  Sivok, "Maalesef son iki maçta kalemizde gol gördük. Gönül isterdi ki bu  müsabakalardan gol yemeden ayrılalım. Nasıl ki bir forvet oyuncusu gol atmak  istiyorsa biz savunmacılar da maçları gol yemeden tamamlamak isteriz"  değerlendirmesinde bulundu. 
Herkesin antrenmanlarda kalitesini gösterme imkanı bulduğuna değinen  Sivok, sözlerini şöyle sürdürdü: 
 
"Birlik olursak, bunu maçlarda da gösterme fırsatı bulacağımıza  inanıyorum. Gelen arkadaşlarımızın da takıma adapte olmaları için belli bir süre  geçirmeleri gerekecek. Bir anda gelir gelmez takımın liderliğini veya skor yükünü  almaları mümkün değil. Biz de onlara elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız. Dany ve ben, bu konuda onlara göre biraz daha avantajlıyız. Uzun  yıllar Türkiye'de forma giydik. Uyum sorunumuz onlara göre daha az. İyi bir  takımımız var. Bireysel kalitemizi takım oyununda da gösterdiğimiz takdirde  başarılı sonuçlar gelecektir."