Trabzon’da çifte kriz

Trabzon’da çifte kriz

Bordo-mavili kulübün takımdan göndermeye çalıştığı Constant ile Yatabare’nin buna yanaşmaması ve yeni sezon hazırlıklarına katılmak istemesi sorun yarattı.

Yabancı oyuncu transferi için adeta gece-gündüz çalışan Trabzonspor’da gözden çıkarılan Constant ve Yatabare ikilisinin sorun yaratmaya devam ettiği bildirildi.

Kamerunlu M’Bia’yı transfer ederek yabancı piyasasına hızlı bir giriş yapan bordo-mavililer, kadrosundaki yabancıları göndermekte zorlanıyor. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın kadroda istemediği, kadro dışı cezası nedeniyle sezonun büyük kısmında yararlanılamayan Gineli oyuncu Kevin Constant, yıllık garanti ücretinin yüksekliği nedeniyle Trabzonspor’dan gitmeye sıcak bakmıyor.
Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabında, “Tatil sonu. Yeni sezon için daha çok çalışacağım. Trabzon’u çok seviyorum” ifadelerini kullanıp yönetimi adeta şok eden Constant’ın bir takım bulmak için hiçbir çaba sarf etmediği de belirtiliyor.

Kampa gelecek
Trabzonspor’un Fransa’nın Guingamp kulübünden 2.5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edip yıllığına 1 milyon euro garanti para ve 7500 euro maç başı ücret ödediği Yatabare’nin de takımdan ayrılmaya niyetli gözükmediği belirtiliyor. Menajeri aracılığıyla kulüple irtibata geçerek yeni sezon hazırlık programını isteyen Yatabare’nin de Hollanda kampına katılacağı ve yeniden Ersun Yanal’ın gözüne girmeye çalışacağı belirtildi.