Trabzonspor yeni transferini resmen açıkladı

Trabzonspor yeni transferini resmen açıkladı
Güncelleme:

Trabzonspor, eski Panathinaikoslu Dimitris Kourbelis'i 2+1 yıllığına kadrosuna kattığını resmen duyurdu.

Transfer döneminin resmen başlamasıyla Trabzonspor da kadrosunu genişletmeye devam ediyor. 

Kulüp, Yunanistanlı futbolcu Dimitris Kourbelis ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği açıklamada, "serbest" statüde yer alan profesyonel futbolcu Dimitris Kourbelis'in bordo-mavili kulübe transferi konusunda anlaşma sağlandığını belirtildi.

Açıklamada, "2023-2024 futbol sezonu için 950 bin avro, 2024-2025 futbol sezonu için 1 milyon avro garanti ücret ödenecektir. Opsiyon hakkının kulübümüz tarafından kullanılması halinde, futbolcuya, 2025-2026 futbol sezonu için 1 milyon 100 bin avro garanti ücret ödenecektir. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının yüzde 3'ü oranında ödeme yapılacaktır." ifadeleri kullanıldı. 

 Dimitris Kourbelis, Trabzonspor taraftarına mesaj gönderdi. Kulübün sosyal medya hesabından yayımlanan videoda Yunanistanlı futbolcu, Trabzonspor'a katıldığı için çok mutlu olduğunu söyledi: "Merhaba Trabzonspor taraftarları, ailenize katıldığım için çok mutluyum. Elimden gelenin en iyisini yapmak için hazırım. Bize her yer Trabzon." 

Oyuncunun videosu kısa sürede bordo-mavili taraftarlardan binlerce beğeni aldı.