Trabzonspor'a Mbia şoku !

Trabzonspor'a Mbia şoku !

Mbia, 850 bin Euro'luk alacağı gecikmeli ödendiği için 2 milyon Euro (6.4 milyon TL) gecikme faizi istedi ve serbest kalmak için girişimlere başladı.

Trabzonspor'un Kamerunlu yıldızı Stephane Mbia, 850 bin Euro'luk alacağı gecikmeli ödendiği için 2 milyon Euro (6.4 milyon TL) gecikme faizi istedi ve serbest kalmak için girişimlere başladı.
 
Trabzonspor'un sezon başında transfer ettiği Kamerunlu orta saha oyuncusu Stephane Mbia, alacaklarının zamanında ödenmediğini bahane ederek 'serbest kalmak' için girişimlere başladı.
 
Mbia, eski yönetimden kalan 850 bin Euro'luk alacağı, yeni başkan Muharrem Usta tarafından ödenmesine rağmen kulübe ihtarname çekti.
 
Ancak Kamerunlu yıldız sözleşmesi gereği, gecikme nedeniyle Trabzonspor Kulübü'nden faiz olarak 2 milyon Euro'ya (6.4 milyon TL) yaklaşan ekstra bir para talep etti.
 
Mbia bununla da yetinmedi ve serbest kalmak için girişimde bulundu. Bordo mavili yöneticilerin Stephane Mbia'nın bu hamlesine nasıl karşılık vereceği merakla bekleniyor.
 
2.2 MİLYON EURO İMZA PARASI ÖDENMİŞTİ
 
Trabzonspor, sezon başında 3 yıllık sözleşme imzaladığı Mbia'ya 2.2 milyon Euro (7 milyon TL) vermiş, ayrıca toplam 7.8 milyon Euro (24.9 milyon TL) garanti para maç başı 5 bin Euro ücret ödemeyi taahhüt etmişti.
 
Güncel piyasa değeri 7.5 milyon Euro olan Stephane Mbia, büyük umutlarla transfer olduğu Trabzonspor'da 17 resmi maça çıkarken, 2 gol attı, 1 de asist yaptı.

Haber 61