Trabzonspor'da Guidetti harekâtı

Trabzonspor'da Guidetti harekâtı

Trabzonspor’da İsveçli genç forvet John Guidetti için girişimlerin devam ettiği belirtildi.

Trabzonspor yabancı oyuncu transferinde birçok girişimde bulunmasına rağmen şu ana kadar istediği sonuçları alamadı. Kadrosundaki isimleri de göndermekte zorlanan bordo-mavili kulübün Celtic’in İsveçli genç forveti John Guidetti üzerinde ısrarla durduğu ve görüşmelerin yoğun şekilde devam ettiği öğrenildi.

Sportif Direktör Süleyman Hurma’yla birlikte yapılan transfer çalışmalarının temmuz ayının ilk haftasında başlayacak Hollanda kampına kadar bitirilmesi için çaba harcandığı ancak talip olunan futbolculara başka kulüplerin de teklif götürmesinin sorun yarattığı ifade edildi.

M’Bia beklentisi

Kamerunlu Stephen M’Bia’nın İnter’in de devreye girmesi üzerine kararsız kalması, son olarak aynı futbolcu için Galatasaray’ın da nabız yokladığı iddiaları bordo mavilileri, yeni girişimlere yöneltti. M’Bia’nın menajeriyle yeniden temasa geçen Trabzonspor’un Kamerunlu oyuncunun kararını bir an önce bildirmesi için baskı yaptığı öğrenildi.

Cardozo’nun yanına bir partner arayan Trabzonspor’da bu mevki için en favori adayın ise sezonu İskoçya’nın Celtic takımında geçiren İsveçli genç forvet John Guidetti olduğu belirtildi. 23 yaşındaki Guidetti’nin bu sezon 35 maçta 15 gol attığı İskoçya’da mutlu olmadığı ve daha göz önünde bulunan bir ligde forma giymek istediği kaydedildi.

Bourceanu çağrılacak

Sezon başında yaşadığı sakatlık nedeniyle eski kulübü Steaua Bükreş’e kiralanan Bourceanu’nun ise Hollanda kampına davet edileceği öğrenildi. Bu oyuncu hakkındaki son kararın Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından kamp performansına göre verileceği belirtildi.

Güçlü fiziği ile dikkat çeken John Guidetti’nin Trabzonspor’a gelmeye sıcak baktığı belirtildi.