Ünal Aysal'ın Drogba korkusu!

Ünal Aysal'ın Drogba korkusu!

Drogba'nın Galatasaray'da sözleşmeyi uzatıp uzatmayacağı henüz belli olmadı..

"Futbol oynamaya devan etmek istiyorum" diyen Drogba'nın Galatasaray'da sözleşmeyi uzatıp uzatmayacağı henüz belli olmadı! Galatasaray cephesi Drogba ile devam etmek istediklerini her fırsatta ifade ederken, Drogba ise karar vermedi.

Galatasaray'da Drogba'nın kalıp kalmayacağı merak edilmeye devam ediyor ancak oyuncu kararını vermek için Şubat ayına kadar bu konuyu askıya aldı.

Galatasaray her fırsatta "Drogba ile devam etmek istiyoruz" derken yıldız oyuncu geleceğine dair söylediği tek şey "futbol oynamaya devam etmek istiyorum. Zamanı geldiğinde planlar üzerine konuşulur" oldu.

İstanbul'da ve Galatasaray'da olmaktan ötürü mutlu olan Drogba, sezon sonu bitecek sözleşmesi öncesi Galatasaray'a imza atmak için henüz bir karar vermedi. Önümüzdeki yıl Amerika'ya da gitme ihtimali olan Drogba'nın Galatasaray'da kalıp ya da kalmayacağına dair kararını en erken Şubat ya da Mart ayında vereceği kaydedildi.

Drogba, Galatasaray Televizyonu'na yaptığı açıklamaada "Şu anda sadece iyi futbol oynamaya, kazanmaya gayret ediyor ve taraftarlar için daha iyi skorlar almaya çalışıyorum. Zamanı geldiğinde planlar üzerine konuşulur" demişti.

Radyospor