Van Persie gemileri yaktı

Van Persie gemileri yaktı

Terraneo ile bir görüşme yapan Hollandalı yıldız, "Ben buraya yedek oturmaya gelmedim. Ocak'ta dönmeyebilirim" diyerek mutsuzluğunu dile getirdiği iddia edildi...

Sezon başında büyük umutlarla Fenerbahçe'ye transfer edilen Van Persie sonunda patladı... Takıma uyum sorunu nedeniyle beklenen performansı sergileyemeyen ve çoğunluklaFernandao'nun arkasında yedek kalan Robin Van Persie'nin Fenerbahçe Sportif Direktörü Terraneo ile şok bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi. Hollandalı futbolcunun yedek kaldığı için sıkıntı duyduğunu belirttiği konuşmada, "Ben buraya yedek kulübesinde oturmaya gelmedim. Oynamaya geldim. Şimdi devre arasına giriliyor. Ocak ayında takıma dönmeyebilirim" dediği ifade edildi. Hollandalı futbolcunun yedek kaldığı için huzursuz olduğu, bunu kendi iç dünyasında fazlasıyla sorun yaptığı da belirtiliyor. Van Persie'ninAvrupa'da kendisine takım bulabileceği ancak maddi koşulların nasıl oluşacağı merak konusu.

HOLLANDA MİLLİ TAKIMI'NA ÇAĞRILMAK İSTİYOR

Daha önce Barcelona ile adı anılan Van Persie için Katalan kulübünün Hollandalıfutbolcuya Fenerbahçe'de aldığı parayı vermesi pek mümkün görülmediği gibi, Sarı- Lacivertli kulübün isteyeceği bonservis bedelini de vermesi zor görünüyor. Her şeyden önce Van Persie'nin gelirinde ciddi fedakarlık yapması gerekiyor. Hollandalı futbolcunun yeniden milli takıma çağrılmayı hedeflediği bunun içinde sürekli 11'de oynamak istediği belirtiliyor.

Takvim