Yanal'dan Cavcav'a şok cevap

Yanal'dan Cavcav'a şok cevap

Gençlerbirliği'nde Başkan İlhan Cavcav Lig TV'de görev yapan Ersun Yanal'a teklif götürdü.

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Gençlerbirliği'nde Başkan İlhan Cavcav Lig TV'de görev yapan Ersun Yanal'a teklif götürdü. Tecrübeli teknik adam, Cavcav'a "Hayır" yanıtını verdi.

Teknik direktör Mehmet Özdilek ile yollarını ayıran  Gençlerbirliği'nde, ligin ilk yarısında kalan iki maçta takımı sahaya Mustafa  Kaplan çıkaracak.
 
Gençlerbirliği Kulübü Başkanvekili Niyazi Aktaş, AA muhabirine yaptığı  açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahalarında Fenerbahçe'yi konuk  edeceklerini hatırlatarak, "Mustafa Kaplan takımı, futbolcular da kendisini  tanıyor" diye konuştu.
 
Yönetim kurulu olarak yerli ve yabancı teknik direktör arayışlarının  devam ettiğini belirten Aktaş, anlaştıkları ismi kamuoyuna duyuracaklarını  sözlerine ekledi.
 
Teknik direktör Mustafa Kaplan da "Fenerbahçe'yi yeneriz" dedi. Kaplan, ligde her takımın her takımı yenebileceğini vurgulayarak,  kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi. Kaplan, "Kaliteli oyuncularımız var.  Bu takım, geride kalan haftalarda çok maç kazanamadı ama ben futbolcuları tanıyan  ve bilen biri olarak Fenerbahçe maçında camiamızın yüzünü güldüreceğimizi  söyleyebilirim" ifadesini kullandı.
 
Cavcav operasyonu GATA'dan yönetti
 
Kulüp başkanı İlhan Cavcav, Mehmet Özdilek ile yollarının  ayrılmasından sonra dün yapılan antrenmanda 21 Yaş Altı Takımı Teknik Direktörü  Veysi Kamber'i görevlendirmişti. Solunum yetmezliği, zatürre ve kalp rahatsızlıkları nedeniyle GATA'da  tedavi gören Cavcav, bugün ise takımı Fenerbahçe ve Eskişehirspor maçına  hazırlama görevini Spor Toto 2. Lig takımlarından Hacettepe'nin teknik  direktörlüğünü yapan Mustafa Kaplan'a verdi.
 
Yayıncı kuruluş Lig TV'de görev yapan Ersun Yanal'dan "hayır" cevabı  alan Cavcav'ın, hastanede teknik direktör adaylarını değerlendirdiği de  öğrenildi.
 
Öte yandan başkent ekibinde, Samsunspor ile belirsizliği devam eden  Ümit Özat'ın sportif direktör olarak isminin gündeme geldiği ancak durumun henüz  netlik kazanmadığı bildirildi.