Yeniden Fernando Llorente sesleri !

Yeniden Fernando Llorente sesleri !

Golcü arayışlarını tam gaz sürdüren Fenerbahçe, başkan Aziz Yıldırım'ın çok istediği Fernando Llorente'yi yeniden gündemine aldı.

Stoper'de Simon Kjaer'i renklerine katan, Portekizli süper yıldız Nani'yle ise imza aşamasına gelen Fenerbahçe'de sular durulmuyor. Takıma hücum futbolu oynatmak isteyen teknik direktör Vitor Pereira'nın isteği doğrultusunda Fernandao dışında bir forvet transferi daha yapmak isteyen Sarı Lacivertliler,rotayı 2 yıl önce de gündeme alınan Fernando Llorente'ye çevirdi.

Fanatik'in haberine göre; Athletic Bilbao'da sergilediği başarılı performansla parlayan İspanyol golcü, bir anda Avrupa'nın önemli kulüplerinin dikkatini çekmeyi başarmıştı. O dönem Başkan Aziz Yıldırım'ın transferi için büyük çaba harcadığı ancak bütçeyi aşan bonservis ücreti nedeniyle istemeye istemeye vezgeçmek zorunda kaldığı 30 yaşındaki futbolcu, 20 milyon Euro'ya İtalyan devi Juventus'un yolunu tutmuştu.

Başkan çok istiyor! 

Torino ekibindeki ilk yılında 45 maçta 18 gol atan 1,95 boyundaki forvet oyuncusu, geçtiğimiz sezon ise 44 maçta 10 kez rakip fileleri havalandırdı. Juventus'un ise, 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncuya iyi bir teklif gelmesi halinde transfere sıcak baktığı gelen bilgiler arasında. Llorente'yi Fenerbahçe'de görmeyi çok istediği bilinen Aziz Yıldırım'ın, bu transfer için kesenin ağzını açmaya hazır olduğu öğrenildi.