Yönetimden Atiba'ya tehdit !

Yönetimden Atiba'ya tehdit !

Kara Kartal'daki sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Atiba'nın, kontrat yenilemek için imza parası istemesi, kriz yarattı.

Beşiktaş Yönetimi’nin, takımla sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan isimler arasında yer alan Atiba Hutchinson’la anlaşmazlığı, krize dönüştü. Veli Kavlak, Ersan Gülüm, Cenk Gönen ve Mustafa Pektemek’le bu alanda anlaşmaya varan Siyah-Beyazlılar, Kanadalı futbolcuyla ortak noktaya bir türlü varamadı. Kulüpten yıllık 1 milyon Euro ve maç başı da 10 bin Euro kazanan 31 yaşındaki futbolcuya, ilk etapta 1 milyon 250 bin Euro’luk teklifte bulunan ancak oyuncunun bu öneriyi geri çevirmesinin ardından bu bedeli 1 milyon 500 bin Euro’ya çıkaran yönetim, yine de kendisini ikna edemedi. Beşiktaş’la nikah tazelemek için menaceri aracılığıyla yönetime mesaj gönderen ve senelik 1 milyon 750 bin Euro isteyen Atiba’nın, 250 bin Euro da imza parası istemesi, Siyah-Beyazlılar’da kabul görmedi.

Ada’dan talipleri var

 Konuyla ilgili olarak deneyimli futbolcunun menacerine, geçen sezon imza parası istedikleri gerekçesiyle gönderilen Manuel Fernandes ve Hugo Almeida’yı örnek gösteren yönetim, bu talepte değişiklik yapılmaması halinde Atiba’yı da benzer bir sonun beklediği dile getirildi. Beşiktaş’ta bu sezon 25 maça çıkan ve gösterdiği istikrarla teknik direktör Slaven Bilic’in güvendiği isimler arasında yer alan yıldız futbolcunun, İngiltere ve Kanada’dan teklifler aldığı için imza parasında ısrarcı olduğu ve tarafların 13 Ocak’taki Antalya kampı öncesinde tekrar masaya oturacağı bildirildi.

Fanatik