Taşkın’dan rehavet uyarısı

Taşkın’dan rehavet uyarısı

Manisa'da teknik direktör Taner Taşkın, Ankara Demirspor maçı öncesi oyuncularını uyardı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta 9 puan farkla liderliğini sürdüren Manisaspor’da Ankara Demirspor deplasmanı için geri sayım başlarken, ligde çok kritik bir eşiğe girdiklerini söyleyen teknik direktör Taner Taşkın, öğrencilerini uyardı.

En yakın takipçileri Kocaeli Birlikspor’un bu hafta son sıradaki Tarsus İdmanyurdu’nu ağırladıktan sonra önümüzdeki hafta Manisa’ya geleceğini hatırlatan Taşkın, “Tam bir bıçak sırtı duruma var. Bu iki haftada alınacak sonuçlara göre rakibimizle aramızdaki fark 15 puana çıkabileceği gibi 3 puana da inebilir. Herkes dikkatli olsun” dedi.

3 puanlı sistemde dengelerin çok çabuk değişebildiğine dikkat çeken tecrübeli teknik adam, “Şu anda her şey iyi gidiyor gibi görünse de en küçük bir rehavet hesapları alt üst edebilir. Ligin boyu giderek kısalıyor. Hataları telafi edecek zaman daralıyor. Bu yüzden işimize ciddiyetle sürdürmekten başka çaremiz yok” diye konuştu.

Siyah beyazlı ekipte sakatlıktan çıkmasına rağmen idman eksiği bulunan Hasan Ahmet Sarı ile Erman Bulucu dışında eksik bulunmuyor. Erman’ın yerine Ankara Demirspor maçında yine Ümit Yasin’in forma giymesini bekleniyor.