Balıkesir'de 'kavga' krizi !

Balıkesir'de 'kavga' krizi !

Balıkesirspor'dan Kerim ile Tadic'in saha ortasında ettiği kavga sonrasında iddialara cevap geldi.

Balıkesirsporlu futbolcular arasında Karşıyaka maçından sonra saha içinde başlayan kavga yüzünden Kerim, Tadic ve Yiğit Gökoğlan’ın kadro dışı bırakılırken bu defa olayların soyunma odası koridorlarında da devam ettiği iddiaları ortaya atıldı.

Futbol Şube Sorumlusu Harun Atabay, futbolcular arasındaki kavganın soyunma odası koridorlarında devam ettiği konusunda, “Sahada ne gördüyseniz, o oldu. Kavganın koridorda devam ettiği, doğru değil” dedi.

BU DEFA ABDÜLHAMİT TARTIŞMASI

Harun Atabay, bu arada Karşıyaka’da oynayan eski futbolcuları Abdülhamit’le ilgili ilginç bir iddiada bulundu. Ara transferde Karşıyaka’ya giden Abdühamit’in karşılaşma sırasında provoktaif davranışlarda bulunduğunu, maçtan sonra da formasını Balıkesirspor soyunma odasına göndermek istediğini belirten Atabay, “Bu olay yüzünden Abdülhamit’le bir tartışma yaşandı. Bunun dışında koridorda herhangi bir şey olmadı” diye konuştu.

Kırmızı beyazlı ekibin Karşıyaka’ya 1-0 yenildiği maçta ardından Kerim’in takım arkadaşı Tadic’e yumruk atmasıyla ortalık karışmış, kavganın koridorda sürmesi üzerine olaya çevik kuvvet müdahale etmişti.