Eskişehirspor'da üç puan sevinci

Eskişehirspor'da üç puan sevinci

Ekrem Birsen, Balıkesirspor'u 2-1 mağlup etmenin kendileri için önemli olduğunu söyledi.

TFF 1. Lig takımlarından Eskişehirspor'un mali asbaşkanı Ekrem Birsen, ligin ilk haftasında deplasmanda Balıkesirspor'u 2-1 mağlup etmenin kendileri için önemli olduğunu söyledi.

Birsen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün deplasmandaki  Balıkesirspor maçını 2-1 kazanarak TFF 1. Lig'e mutlu başladıklarını belirtti.
 
Ligdeki ilk maçta 3 puan almanın önemine değinen Birsen, "Lige üç  puanla başlamak bizim için çok önemliydi. Bizi deplasmanda yalnız bırakmayan  cefakar ve fedakar taraftarımıza da teşekkür ediyoruz. Bundan sonra herkesin  desteğine ihtiyacımız var. Bu destek maddi ve manevi olabilir. Bu sezon birlikte olursak şampiyonluğa ulaşabiliriz." diye konuştu.
 
Birsen, 35 bin kişilik yeni stattaki kombine biletlerin de satılmasını  istediklerini vurguladı. İş adamlarının loca alması gerektiğini anlatan Birsen,  "10 iş adamı bir araya gelip loca satın alabilir. Maddi açıdan kısıntılı bir  durumdayız. Sabit gelirlerimiz 10 yıllık temlik altında. Reklam gelirlerimiz  azaldı. Ekonomik yükümüz çok ağırlaştı. Bu yükümüz kentin ileri gelenleri ve iş  adamları tarafından paylaşılmalıdır." ifadelerinde bulundu.