Tunay Torun'a sürpriz talip ! Çalışmalar başladı...

Tunay Torun'a sürpriz talip ! Çalışmalar başladı...
Güncelleme:

Süper Lig ekiplerinden Teleset Mobilya Akhisarspor, Başakşehir'de fazla forma şansı bulamayan Tunay Torun için girişimlere başladı.

Yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi’nde yer alacak olan Teleset Mobilya Akhisarspor’da transfer çalışmaları hızlandı. Son olarak Portekizli orta saha oyuncusu Josue’ye 2 yıllık imza attırıp, Atiker Konyasporlu sol bek Eren Albayrak’ı gündemine alan yeşil-siyahlılar şimdi de Medipol Başakşehir’le bağlarını koparmaya hazırlanan Tunay Torun için de girişimde bulundu. Geçen sezon Medipol Başakşehir’de yalnızca 11 resmi maça çıkan gurbetçi futbolcunun kiralık olarak transfer edilmesi gündeme geldi.

Tunay’ın da kariyerine Süper Lig’de devam etmek istediği ve sürekli oynayabileceği bir takıma imza atmak istediği kaydedildi. Öte yandan ligin yeni ekiplerinden Çaykur Rizespor da Tunay Torun’u kadrosuna katmak istiyor. Futbola doğduğu ülke Almanya’nın St. Pauli takımında başlayan Tunay Torun, Hamburg ve Herta Berlin’de top koşturduktan sonra Kasımpaşa’ya transfer oldu. Kasımpaşa’da gösterdiği performansla dikkat çeken Tunay, Başakşehir’de ise istediği çizgiyi yakalayamadı.