''Fenerbahçe favori''

''Fenerbahçe favori''

Ajax Teknik Direktörü Frank De Boer, Fenerbahçe’ye karşı oynayacakları UEFA Avrupa Ligi maçını değerlendirdi.

Ajax Teknik Direktörü Frank De Boer, Fenerbahçe’ye karşı oynayacakları Avrupa Ligi maçını değerlendirdi. Hollanda basınına geniş bir röportaj veren De Boer, zor bir deplasmana gideceklerini belirtti.

Fenerbahçe’nin kadro yapısıyla grubun favorisi olduğunu ifade eden Ajax’ın hocası, “Takımları karşılaştırdığınızda, kadrolara baktığınızda görüyorsunuz. Yıldızlara sahip bir takım Fenerbahçe. Bu grubun favorisi de onlar. Ajax ve Celtic arkalarından geliyor” dedi.

Sarı-lacivertlileri yenmek istediklerini vurgulayan başarılı çalıştırıcı, “Fenerbahçe zorlu bir rakip. Zor bir maça çıkacağız. Güçlü oyuncular var ama biz kazanabiliriz. Sahaya kazanmak için çıkacağız” diye konuştu.

Özel hazırlık

UEFA Avrupa Ligi’nde bu hafta Fenerbahçe deplasmanında kritik bir mücadeleye çıkacak Ajax’ın özel bir hazırlık içerisinde olduğu belirtildi. Ajax’ın haberlerinin taraftar siteleri, başta kaleci Cillessen olmak üzere birçok önemli ismini İstanbul’daki mücadeleye konsantre etmeye çalışıyor. Son lig maçında kaleci Cillessen’i dinlendiren De Boer’in, Kadıköy’deki maçı çok önemsediği ve başarılı eldiveni sahaya süreceği ifade edildi.

İspanyol hakem

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde perşembe günü saat 22.05’te oynanacak F.Bahçe- Ajax maçını  İspanyol hakem David Fernandez Borbalan yönetecek.