Glasgow Rangers - Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu

Glasgow Rangers - Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu
Güncelleme:

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda Kadıköy'de 3-1 mağlup olduğu rakibi Glasgow Rangers'a konuk olacağı temsilcimiz Fenerbahçe'nin maçının hakemi belli oldu.

UEFA Avrupa Ligi'nde Son 16 Tur için Kadıköy'deki ilk maçta 3-1 mağlup olan Fenerbahçe, bu akşam deplasmanda Glasgow Rangers'a konuk olacak.

UEFA'nın internet sitesinde yer alan bilgilere göre, Rangers-Fenerbahçe müsabakasını Norveç Futbol Federasyonu'ndan Espen Eskas yönetecek.

Eskas'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Jan Erik Engan ve Isaak Elias Bashevkin yapacak. Maçın dördüncü hakemi Rohit Saggi olacak. Maçın AVAR'ı da Christian Dingert oldu.

Kritik mücadelenin VAR koltuğunda ise Süper Lig'te geçen sene Konyaspor - Galatasaray ve Fenerbahçe - Beşiktaş maçlarıyla birlikte bu sezon Trendyol Süper Lig'te 27'nci haftasında oynanan Alanyaspor - Galatasaray maçında VAR hakemi olan Pol van Boekel oturacak.

text-ad