Seribaşı değiliz !

Seribaşı değiliz !

Galatasaray’ın Astana karşısında aldığı beraberlik, Avrupa Ligi’nde sarı-kırmızılı ekibe pahalıya patlayabilir.

Galatasaray’ın Astana karşısında aldığı beraberlik, Avrupa Ligi’nde sarı-kırmızılı ekibe pahalıya patlayabilir. UEFA Avrupa Ligi’nin son 32 turunun eşleşmeleri, pazartesi günü İsviçre’nin Nyon kentinde çekilecek kurada belli olacak.

12 grup birincisi ile Şampiyonlar Ligi’ndeki en iyi dört üçüncü seribaşı olacak. Avrupa Ligi’nde grupları ikinci bitirenlerle Şampiyonlar Ligi’nden gelecek diğer dört grup üçüncüsü ikinci torbayı oluşturacak.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; şu ana kadar oynanan maçlar sonrası, Napoli, Lazio, Basel, A.Bilbao Sarı-Kırmızılılar'ın muhtemel rakipleri arasında yer alıyor. Galatasaray'la birlikte UEFA Şampiyonlar Ligi'nden, UEFA Avrupa Ligi'nin yolunu tutan Shakhtar Donetsk ve Bayer Leverkusen ise seri başı olmadığı için Galatasaray'ın muhtemel rakipleri arasında bulunmayacak.
 
Şampiyonlar Ligi'nde yarın, Avrupa Ligi'ndeyse perşembe günü oynanacak maçlar sonrası ise muhtemel tüm rakipler belli olacak. Maçların sonucuna göre, Şampiyonlar Ligi'nden Chelsea, Arsenal, Porto, UEFA Avrupa Ligi'nden ise Napoli, Dortmund gibi takımlar Galatasaray'ın muhtemel rakipleri olabilir.

Hafta başındaki kura çekimi TSİ 14.00’te başlayacak.